Skip to main content

Şekerbank’tan Odamız Üyelerine özel finansman

Şekerbank, Salgın sürecinin yarattığı etkilerin en aza indirilmesi için Odamız ile bir protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında odamıza kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.
Şekerbank; zorlu koronavirüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Odamızla protokol imzaladı. Protokol Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal ile Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik arasında imzalandı.
 
 
Protokolle odamıza kayıtlı KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 12 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.
Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal: “Her dönem olduğu gibi üretenlerin yanındayız.”
 
Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal protokol kapsamında yaptığı konuşmada: “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek, salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokolle de BUTSO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek, onların yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.
 
Başkanımız Yusuf Keyik: “Sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum.”
Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik de Şekerbank’ın üyelerimiz için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Üretenin her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Protokolde Şekerbank Şube Müdürü Murat Tamay ile Meclis Başkanımız Ömer Çeliker ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Yoran da hazır bulundular.
 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © 2021 butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.